DIAS Techniek
Next level service.

Tarieven

 

DIAS Techniek is transparant in alles wat wij doen, dus ook in onze tariefstelling. De opbouw van onze tarieven leggen wij u graag uit.


Kleine opdrachten en storingen

Helaas kan niet alles worden ingepland, een storing is daar een goed voorbeeld van. Aan de telefoon is het erg lastig een inschatting te maken van de tijd die nodig is om u te helpen. Daarnaast is er bij elke opdracht, of deze nu klein of groot is, tijd nodig voor werkvoorbereiding en financiële afhandeling. Houdt u er daarom rekening mee dat DIAS Techiek altijd een minimaal tarief van €45,- excl. BTW zal factureren.


Werkvoorbereiding, calculatie en facturatie

U, als onze klant ziet zelf de werkzaamheden die de monteur(s) bij u op locatie uitvoeren. Hier beginnen, en eindigen de werkzaamheden niet. Bij DIAS Techniek vinden alle voorbereidende werkzaamheden plaats, van de aanname van de telefoon tot het opmaken van de factuur. Voordat de werkzaamheden bij u op locatie kunnen starten moeten er een aantal zaken voorbereid worden. Denk hierbij aan het bestellen van de juiste materialen, instructies opstellen, administratieve afhandelingen en het uitzoeken van de beste oplossing en het uitwerken ervan. 

Ook kunt u via ons klantenportaal exact bijhouden welke werkzaamheden er uitgevoerd zijn, welke ingepland staan, de materialen die gebruikt zijn, etcetera. Op het kantoor wordt de documentatie opgemaakt en bijgehouden telkens als we werkzaamheden bij u hebben uitgevoerd. Op deze manier kunnen wij ook constant de conditie van uw installaties monitoren


Opleidingen

DIAS Techniek zet zich in om de hoogste kwaliteit te leveren. Hiervoor is kennis van zaken nodig. Om dit te kunnen doen, nu én in de toekomst zijn we voortdurend bezig om ons kennisniveau naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we door opleidingen en trainingen te volgen. Op deze manier kunnen wij ook de kwaliteit waarborgen. 


Gereedschappen

Voor diverse werkzaamheden wij speciale gereedschappen en meetinstrumenten nodig. Deze gereedschappen en meetinstrumenten moeten elk jaar weer gekalibreerd worden omdat wij anders de kwaliteit van de installatie niet kunnen waarborgen.


Beloning

Er is een nijpend tekort aan specialisten op de arbeidsmarkt. Dit zal in de toekomst alleen maar toenemen vanwege het feit er relatief weinig mensen kiezen om technisch opgeleid te worden. 

Wij zijn voortdurend opzoek naar nieuwe medewerkers, echter stelt DIAS hoge eisen aan de kennis en kunde van de technicus. Installaties worden steeds meer ''high tech'' en dit neemt automatisch meer scholingskosten met zich mee. Als waardering geven we graag een goed salaris. Als extra voordeel levert dit op dat medewerkers goed gemotiveerd zijn, en u als klant altijd een goed opgeleide monteur op locatie krijgt.

Monteur

Tarief Excl. BTW.

Tarief Incl. BTW.

Sr monteur

€55,-

€66,55

Mr monteur

€47,50

€57,46

Jr monteur

€40,-

€48,40


Bovenstaande tarieven gelden van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00. Voor werkzaamheden vroeg op de ochtend tot 08:00 uur tellen wij het nachttarief. Bij werkzaamheden 's avonds en in het weekend gelden toeslagen gelijk aan het CAO Kleinmetaal

Situatie

Toeslag in %

's avonds tot 22:00

47,44%

's nachts

100%

zaterdag

47,44%

zon- en feestdagen

83,92%

storing (zonder onderhoudscontract)

Gelijk aan percentage per situatie


E-mailen
Bellen